Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
Markalar

Üretim Tarihi

Mevsim
Taban Genişliği
Yanak Kesiti
Jant Çapı
Yük Endeksi
Hız Endeksi
Pozisyon
Tube-Type
Fiyata Göre

Motosiklet Çapraz Katlı Lastikler

1 Sonuç bulundu.

110/90-13 56Q Continental Contitwist 240110

Continental (CNTN-240110)
1.930,20 TL Satıcılar (4)

Motosiklet Çapraz Katlı Lastik Modelleri

Lastik seçiminde şüphesiz güvenlik ve konfor faktörleri hayati önem taşır. Motosikletinizi kullanım amacınız da doğru lastik tercihinizde çok önemlidir. Ayrıca sürüş yaptığınız arazinin tipi de lastik seçiminizi doğrudan etkiler. Öyle ki asfalt zemin ile taşlı arazi zemini arasında ciddi farklılıklar vardır. Hem sürüş güvenliğiniz hem de bütçeniz için doğru lastik seçimi büyük önem arz eder. Siz de zengin ürün çeşitliliği arasından tercihte bulunmak için Lastik Borsası’nın online ürün sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Lastik Borsası sizler ve taşıtınız için en doğru ürünleri sektörün en geniş kapsamlı platformu olarak online alışveriş kataloğunda kategorize eder. İhtiyacınıza uygun lastik modeline arama kısmından en kolay şekilde ulaşabilir, kriterlerinize uygun olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. Uygun fiyat garantisinin yanı sıra kalite ve güvenden taviz vermeyen mağazamızda gönül rahatlığıyla pazar araştırması yapabilirsiniz.

Motosiklet için Doğru Seçim

Lastik Borsası’nın titizlikle bir araya getirdiği onlarca seçenek arasından aracınıza en uygun ürüne hızlı filtreleme kolaylığı ile ulaşabilirsiniz. Lastik Borsası’nın çalıştığı onlarca prestijli marka arasında ürün ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Marka seçeneklerinin yanı sıra mevsim koşullarına, taban genişliğine, yanak kesitine ve jant çapına dikkat ederek sürüş kalitenizi en üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Yük endeksi ve hız endeksi seçenekleri motosikletinizin kullanım amacına göre değişiklik gösterebilir. Tüm bu özelliklere dikkat ederken motosiklet çapraz katlı lastik fiyatlarını bütçenize göre sıralayabilirsiniz.

Bridgestone, Continental, Dunlop, Metzeler gibi kaliteli markalar ile motosiklet sürüş zevkinizi güvenli hale getirebilirsiniz. Çapraz katlı lastikler arazi koşullarında karşılaşabileceğiniz olumsuz şartların doğuracağı tehlikeleri minimuma indirmek için geliştirilmiştir. Motosiklette kalın lastik kullanımının taşlı, engebeli arazilerde avantajları vardır. Bu sayede zeminde bulunabilecek kesici aletlerin lastiği delmesi gibi olasılıklar minimuma indirilmiş olur. Aracınızın kullanım kataloğunda verilmiş ölçüler almak istediğiniz lastik ile uyumluysa motosiklette geniş lastik tercih edilebilir.

Lastik Borsası ile Güvenli Alışveriş

Lastik piyasasının alıcı ve satıcıyı bir araya getiren en büyük platformu olan Lastik Borsası, kullanıcılarına en uygun fiyat garantisini sunarken tüm kredi kartlarına taksit imkanı ile ödeme kolaylıkları da sağlamaktadır. Hızlı kargo, müşteri hizmetleri gibi pek çok imkan ile ürünleri kapınıza kadar getiren sayfamız yirmi yılı aşkın tecrübesi ile yerli ve yabancı pek çok üretici ile alıcıyı memnun etme özenini ilk günkü gibi korumaktadır.

Lastik Borsası, ilk günden bugüne daima siz kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürür ve bünyesinde yer verdiği marka çeşitliliğine önem gösterir. Yalnızca alışverişiniz için değil, piyasa ve fiyat araştırmanız için de doğru adres olan Lastik Borsası yüzlerce çeşit arasından seçim yapmayı zevkli hale getirir. Alışveriş sırasında online alışveriş kataloğumuzdan motosikletiniz için en doğru ürünü filtreledikten sonra minimum ve maksimum fiyat aralığını belirleyerek hem bütçenize hem de aracınıza uygun bir tercih yapabilirsiniz. Siz de şimdi Lastik Borsası kullanıcıları arasına katılın, sezon indirimlerinden ve diğer pek çok fırsattan hemen haberdar olun!