Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
Markalar

Üretim Tarihi

Genişlik
Çap
Bijon Ölçüsü
Offset
Renk Kodu
Bijon Sayısı
Göbek (Porya) Ölçüsü
Disk Kalınlığı
Araç Tipi
Lastik Ebatı
Fren Sistemi Türü
Sibop Pozisyonu
Bijon Delik Türü
Desen
Fiyata Göre

Jant

742 Sonuç bulundu.

5.5X14" PCD 4X98 Opar CMS 122 ET36.5 58.6 mm 55171352

Opar (OPAR-55171352)
3.332,38 TL Satıcılar (5)

6.0X14" FD Wheels 14164 FS 4X98 ET35 1416460A801726

FD Wheels (FD-1416460A801726)
2.150,63 TL Satıcılar (2)

5.5X14" 14168 FS 4X100 ET45 FD Wheels 1416855A801716

FD Wheels (FD-1416855A801716)
2.309,77 TL Satıcılar (4)
1 2 3

Jant Modelleri

Jant araçların tekerlek aksamını tamamlayan önemli bir parçadır. Lastiklerin takıldığı bu parça araçların adeta ayakları niteliğindedir. Siz de aracınıza ve bütçenize uygun jant modelini tercih ederek yol tutuş gücünüzü artırabilirsiniz. Doğru bir seçim araçların görünümünü ve performansını doğrudan etkiler.

Araca uygun araba jant takmak aracın yol tutuşuna, performansına ve yakıt tüketimine etki etmektedir. Jant seçiminde de bu detaylar göz önünde bulundurulmalıdır. Ürün tercih ederken öncelikle araca uygun olan ebatları bilmelisiniz. Daha sonrasında ise alacağınız modeli seçebilirsiniz. Bu aşamada beğendiğiniz modelin bijon sayısının aracınıza uygun olup olmadığını mutlaka kontrol etmeniz oldukça önemlidir. Siz de aracınıza uygun çelik ve alüminyum alaşımlı jantları sitemizden inceleyebilirsiniz.

Çok Çeşitli Jant Modelleri

Jantlar araçların ayakları veya ayakkabıları olarak görülür. Bu sebeple aracınızın performansına doğrudan etki eder. Performansa etki etmesinin yanı sıra araçların görünümüyle de ilişkilidir. Yaygın olarak kullanılan iki tür jant bulunur. Bunlardan birincisi alüminyum alaşımlı ve genellikle sıfır araçlarda stok olarak sunulan türdür. Diğeri ise opsiyon olarak tercih edilebilen veya daha sonra satın alınabilen, nadiren de olsa stok olarak sunulan çelik janttır.

Alüminyum alaşımlı jantlar daha düşük maliyetlidir. Dolayısıyla araç üzerindeki görünümü de çelik jant kadar göz alıcı değildir. Bu sebeple alüminyum alaşımlı ürünlerin üzerine takılabilen çeşitli modellerde jant kapağı seçenekleri bulunur. Bu kapaklar oldukça düşük fiyatlıdır ve aracınızın görünümünü uygun fiyatla tamamlamanıza olanak sağlar. Öte yandan çelik veya alüminyum alaşımlı jantlarla kullanılan jant temizleyici de görünüm açısından oldukça önemlidir. Özellikle çelik jantlarda ürünün çizilmesi kullanıcılar tarafından oldukça hassasiyetle yaklaşılan ciddi bir sorundur. Jantlar da bu tarz özel temizleyiciler ile temizlenebilir ve araca temiz şık bir görünüm kazandırılabilir. Siz de jant, jant kapağı veya temizleyici ürünleri Lastik Borsası üzerinden temin edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Jant Modelleri

Jant tercihi yaparken araca uygun olması oldukça önemlidir. Bu aşamada önemli olan bir diğer husus da şüphesiz ki ürünün fiyatıdır. Çeşitli jant modelleri farklı fiyat etiketine sahiptir. Seçim yaparken öncelikle aracınıza uygun jant modellerinde çelik ya da alüminyum alaşımlı seçeneklerden birini tercih etmelisiniz.

Alüminyum alaşımlı modeller çelik modellere göre daha ekonomiktir fakat çelik modeller daha sağlam ve şık bir görünüm sunar. Tercih aşamasında aracınıza uygun ebatları belirlemeniz en dikkat edilmesi gereken noktadır. Farklı ebatlar jant fiyatlarını etkilemektedir. Tüm bu teknik kararları verdikten sonra zevkinize uygun olan modeli belirleyip satın alabilirsiniz. Lastik Borsası farklı markaların pek çok jant modelini içerisinde barındırır ve size geniş bir yelpazede arama yapma imkânı sunar. Ayrıca sitemizde kapak, jant temizlik malzemesi gibi ürünler de bulunur. Siz de sayfamız üzerinde kolayca arama yapabilir, size uygun jant veya bakım ürünlerini satın alabilirsiniz.