Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
Markalar

Üretim Tarihi

Ürün Tipi
Bijon Sayısı
Bijon Ölçüsü
Bijon Aralığı
Taban Genişliği
Yanak Kesiti
Jant Çapı
Ebat
Jant Türü
Maksimum Hız KM/S
Maksimum Hız MPH
Maksimum Yükleme Kg
Maksimum Yükleme Lbs
Maksimum Basınç Kpa
Maksimum Basınç Psi
Fiyata Göre

Stepne

2 Sonuç bulundu.

T115/70R15 sContact 0311494

Continental (CNTN-0311494)
1.593,20 TL Satıcılar (1)

115/70/D16 Mini Stepne Standart 4x114.3 153041

Mini Stepne (MNSP-153041)
3.251,10 TL Satıcılar (1)

Stepne Çeşitleri

 Lastik seçimi; güvenlik, sürüş konforu, performans ve yakıt kullanımı açısından oldukça önemlidir. Bu aşamada, kullanılan ana lastikler kadar araçta yer alan stepne, başka bir deyişle yedek lastik de daima göz önünde bulundurulmalıdır. Yolculuk sırasında lastiklerde herhangi bir sorun olması durumunda sürücü, yedek lastik ile değişim yapabilmelidir. Bu nedenle yedek lastik genellikle arabaların bagajının alt bölümünde bulunan sac yapının üzerinde yer alır.

Stepne boyutları diğer lastik türlerinden daha küçüktür. Araçta stepne lastik kullanımına geçildiği takdirde araç güvenliğini riske atmamak için en fazla 50 - 80 km yol gidilmesi önerilir. Daha uzun kullanım, aracın rot ayarının değişmesine yol açabilir. Yapısı ve amacı gereği ömrü diğer lastiklere göre daha kısa olan yedek lastiği taktıktan sonra çok yol almadan servise gitmek gerekir.

 Her Araç Tipine Göre Stepne Seçimi

Stepne bazı araçlarda bagajın yanı sıra aracın dış kısmında yer alan stepne taşıyıcı ve stepne kapağı arasında bulunur. Bu noktada seçilecek stepne hem araçla hem de kapak ve taşıyıcıyla uyumlu olmalıdır. Online mağazamız bünyesinde bulunan pek çok yedek lastik seçeneğinden aracınıza en uygun olanı seçmek için jant türü, bijon sayısı, bijon ölçüsü, bijon aralığı, taban genişliği, yanak kesiti, jant çapı ve ebat gibi kategoriler göz önünde bulundurulmalıdır. Kullanılan aracın boyutuyla uyumlu yedek lastik seçenekleri için sayfamızda yer alan filtreleme özelliğini kullanabilirsiniz. Böylece seçenekleri daha aza indirebilir ve aradığınız stepneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Stepne seçiminin ardından dikkat edilmesi gereken birkaç nokta daha vardır. Her stepnenin farklı kullanım özellikleri mevcuttur. Yedek lastiği kullanırken çıkılabilecek maksimum hız Km/s ya da MPH üzerinden belirlenir. Ayrıca stepne kullanımında gösterilen bakım oldukça önemlidir. Yedek lastiğinize gösterdiğiniz bakım ile kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

 Cep Dostu Stepne Fiyatları

 20 yıllık tecrübesiyle sevilerek tercih edilen Lastik Borsası pek çok ürün çeşidiyle sektörün önde gelenlerinden biri olmayı başarmıştır. Alışveriş sırasında gizlilik esasıyla ekonomik ve seri bir şekilde süreci yönetmektedir. Stepne lastik sektöründe en önemli markalar ile çalışan ve kullanıcılara her daim uygun fiyat garantisi sunan Lastik Borsası’nda satıcıların sunduğu stepne fiyatları arasında karşılaştırma yapabilirsiniz. Güvenilir satıcılar arasında bütçenize en uygun yedek lastiği belirleyerek satın alabilirsiniz.

 İnternet mağazamızda kullanıcıların beğenisine sunulan stepne çeşitlerini daha detaylı incelemek, boyut, materyal, kullanım şekli gibi dikkate alınması gereken noktalar ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için online mağazamıza göz atabilirsiniz. Lastik Borsası, ücretsiz kargo seçeneğiyle alışveriş sürecinizi zahmetsiz kılmaktadır. Siz de aracınızla uyumlu bir stepne seçimi yaparak yarı yolda kalma riskinizi en aza indirebilirsiniz. Alışveriş sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşmanız halinde mesai saatleri boyunca müşteri hizmetlerine ulaşabilir, sorununuza hızlı bir şekilde çözüm bulabilirsiniz.