Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
Markalar

Üretim Tarihi

Taban Genişliği
Jant Çapı
Yük Endeksi
Hız Endeksi
Kat Sayısı
Pozisyon
Tube-Type
Fiyata Göre

Ağır Vasıta Çapraz Katlı Lastikler

4 Sonuç bulundu.

9.00-20 14Pr 140/137J Tt Petlas Pa-40 4260

Petlas (PTLS-4260)
7.275,64 TL Satıcılar (1)

10.00-20 16PR 146/143J Tt Petlas Pa-40 4460

Petlas (PTLS-4460)
8.350,52 TL Satıcılar (1)

12.00-20 18PR 154/149J Tt Petlas Pa-40 4861

Petlas (PTLS-4861)
9.205,86 TL Satıcılar (1)

11.00-20 16PR 149/145J Tt Petlas Pd-40 4700

Petlas (PTLS-4700)
8.590,38 TL Satıcılar (1)

Ağır Vasıta Çapraz Katlı Lastik Modelleri

Lastik seçiminde en önemli konu; araç tipine, kullanım amacına, sağladığı sürüş güvenliğine ve araç kullanımı sırasında sağlanan konfora dikkat etmektir. Doğru lastik seçimi aracınızın ve sizin güvenliğiniz için hayati önem taşır.

Taşlı, çukurlu yollardan oluşan zorlu arazi şartlarında ağır vasıta araç lastiğiniz yıpranma ve kesilme gibi tehlikelerle karşı karşıyadır. Çapraz katlı lastikler darbelere karşı geliştirilmiş dayanıklılık kabiliyetiyle sorunsuz sürüş deneyimi yaşatır. Bu aşamada kafanızda çapraz katlı lastik nedir tarzı bir soruyla karşılaşmamak için Lastik Borsası’nın ürün detay sayfalarına göz atabilirsiniz. Çapraz lastik; lastik gövdesini oluşturan her bir parçanın, diğerini 90 derecelik açıyla çapraz keseceği şekilde dizayn edilmiş olan lastik tipidir. Bu sayede bozuk arazilerde bile konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

Ağır Vasıta Aracınız için Doğru Seçim

Arazi koşullarına uyum sağlayacak, sizi yarı yolda bırakmayacak lastik teknolojisine sahip çapraz katlı lastiklere mağazamızın lastik sekmesinin ‘’ağır vasıta çapraz katlı lastikler’’ kategorisinden ulaşabilirsiniz. Taban genişliğinden yük endeksine kadar ihtiyacınıza yönelik filtreleme yaparak size en uygun olacak ürüne kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Ürün tercihiniz sırasında araç özelliklerini ve kullanım amacını göz önünde bulundurmaya dikkat etmeniz hem sizin hem de aracınızın güvenliği ve konforu için çok önemlidir.

Çapraz lastik alımında dikkat edilmesi gereken diğer husus da lastiğin kat sayısıdır. Bu sayı, aracınızın taşıyacağı maksimum yük endeksi ile doğru orantılıdır. Ürün çeşitliliği avantajı ile sektörün en geniş kapsamlı platformu olan Lastik borsası, çapraz katlı lastik seçiminde size kat sayısı konusunda da farklı seçenekler sunar. İhtiyacınıza ve aracınıza en uygun seçeneğe göre alışverişinizi rahatlıkla yapma fırsatı verir. Ağır vasıta lastik markaları ürün yelpazesini her geçen gün çeşitlendirirken sektördeki yenilikleri titizlikle takip eder. Lastik Borsası da üreticinin ve alıcının güvenilir buluşma platformu olma özelliğini korur.

Çapraz Katlı Lastik Fiyatları

Lastik Borsası, yirmi yılı aşkın tecrübesiyle siz müşterileri için zengin ürün çeşitliliği sunmaya devam eder. En uygun ağır vasıta çapraz katlı lastik fiyatları ile alışverişinizi gerçekleştirmenize imkan tanır. Tüm kredi kartlarına taksit imkanı, 24 saatte kargo ve güncel stok kaydı ile sizler için bir ayrıcalık oluşturur. Siz de yerli ve yabancı pek çok markayı beğeninize sunan online alışveriş kataloğumuzdan yüzde yüz güvenilirlik garantisi ile pazar araştırması yapabilir, sezon indirimlerinden ve diğer pek çok fırsattan yararlanabilirsiniz.

Ağır vasıta çapraz katlı lastik modelleri başta olmak üzere diğer pek çok ihtiyacınıza yönelik aramalarınızı sitemizden rahatlıkla yapabilirsiniz. Sayfamızda yer alan birden fazla markanın geniş ürün çeşitliliği ile kaliteden ödün vermeden ihtiyaçlarınızı tamamlayabilirsiniz. Sitemizin müşteri hizmetleri servisinden mesai saatleri içerisinde yardım alarak soru işaretlerinizi giderme fırsatı yakalayabilirsiniz.