Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim

305/70R19.5 148/145M Pirelli Tr:01 M+S 2078500

Satıcı Puanı
8.2
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
9.05.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri
Stok:
2
adet
Üretim Tarihi : 2020

Kategori

Ağır Vasıta Bölgesel Lastikler

Taban Genişliği

305

Yanak Kesiti

70

Jant Çapı

19.5

Yük Endeksi

148/145

Hız Endeksi

M

Ebat

305/70R19.5

Desen

TR:01

Yük/Hız Endeksi

148/145M

M + S

M+S

Pozisyon

Drive

Pirelli TR:01 arka çeker lastiği çok yönlüdür ve ağır vasıta şoförleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Hem bölgesel hem uzun yol kullanımına uygundur. Islak ya da kar kaplı yollarda iyi performans gösterir.  305/70R19.5 148/145M Pirelli Tr:01 M+S asfalt çeker (arka aks) özelliktedir, kamyon çeker lastiği, otobüs lastiği ya da tırlar için arka aksda kullanılabilir. 3PMSF (Üç tepeli dağ içinde kar tanesi) ağır kış şartlarında kullanıma uygundur. M+S ibaresi karlı ve çamurlu yollarda iyi çekiş sağladığını ifade eder. Hafif aşındırıcı yol yüzeylerinde, virajlı veya dağlık yollarda orta / uzun mesafeli araçlar için tasarlanmış lastiktir. 

Pirelli TR01 otobüs / kamyon çeker lastik fiyatları diğer markalarla karşılaştırıldığında uygun fiyatlı olmakla beraber üst düzey kalitesiyle de ön plana çıkmaktadır.

  • Daha düşük gürültü emisyonu ve yüksek akustik konfor sunar. 
  • Geliştirilmiş kilometre performansı ve daha uzun ilk lastik ömrü sağlar.
  • Yüksek kaplama performansı ve yüksek oranda aromatik yağsız (HAOF) malzemeler sayesinde geri dönüşüm imkanı.
  • 305 70 19.5 TR01 Pirelli tamamen yeni sırt bloğu ve eğim sırasına sahip yönlü sırt deseni, yüksek kilometre performansı, düşük yuvarlanma direnci, eşit aşınma ve daha iyi çekiş sağlar.
  • Optimize edilmiş geometriye sahip çapraz kanallar, mükemmel eşit aşınma ve kolay taş çıkarma sağlar
  • Orta ve omuz sırt bloğundaki yeni 3D kılcal kanallar (Pirelli patentli) çözümü, gelişmiş kar tutuşu ve karda çekiş, düzenli aşınma, akustik konfor sağlar.
  • tr01 Pirelli Kuru ve ıslak zeminde iyi yol tutuşu sunar.
  • DLTC - Çift Katmanlı Sırt Bileşiğindeki dış katman, daha yüksek kilometre performansı, mükemmel yol tutuşu ve azaltılmış fren mesafesi sağlarken, iç katman dönme direncinde azalma ve yapısal bütünlük sağlar.
  • 3SB - Three Sandwichb Belts Evolution; daha iyi eşit aşınma, saha uzun lastik ömrü, yeniden kaplanabilirlik ve direksiyon hassasiyeti sağlar.
  • FRC - Yüksek Penetrasyonlu Çelik Kordon (High Penetration Steel Cord); oksidasyon önleme ve daha uzun kasa ömrü sağlar.
  • HBW - Altıgen Boncuk Teli (Hexagonal Bead Wire); kolay takılması için yüksek esneklik, boncuk ısıl kararlılığı ve dayanıklılık sunar.
  • BWC - Boncuk Sarılı Chafer (Bead Wrapped Chafer); daha fazla direnç sağlar.
305/70R19.5 148/145M Pirelli Tr:01 M+S