Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim

255/55R20 110V XL Michelin Latitude Alpin La2 M+S 225881

Satıcı Puanı
Yeni Satıcı
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
2.05.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri

Kategori

SUV 4x4 Lastikleri

Mevsim

Kış

Taban Genişliği

255

Yanak Kesiti

55

Jant Çapı

20

Yük Endeksi

110

Hız Endeksi

V

XL Ekstra Yük

XL

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

255/55R20

Desen

LATITUDE ALPIN LA2

Yük/Hız Endeksi

110V

M + S

M+S

3PMSF

3PMSF

Michelin Latitude Alpin LA2, SUV, 4x4 ve spor arazi araçlarının sürücüleri için geliştirilen kış lastiğidir. Daha fazla güvenlik ve direksiyon hakimiyetiyle karlı ve sulu zeminlerde optimum kontrol sunan Michelin Suv Performanslı kış / kar lastiği. Lastik üretiminde 100 yılı aşkın deneyime sahip olan Michelin, her tür araç için yüksek kaliteli lastikler üretme konusunda dünyaca ünlü bir markadır.

 

3PMSF ve M+S (Mud And Snow) değerlerine sahiptir bu sayede zorlu kış koşullarına dayanıklıdır ve kış lastiğinin zorunlu olduğu dönemlerde güvenle kullanılabilir. 

255/55R20 110V XL Michelin Latitude Alpin La2 M+S Fiyatı rakipleriyle karşılaştırıldığında biraz yüksek kalsa da Michelin kalitesi ve üstün kar performansı göz önünde bulundurulduğunda bu lastiği tercih eden sürücüler ödedikleri ücretin karşılığını sonuna kadar almaktadır.

Porsche, BMW, Mercedes araç üreticileri tarafından homologe edilmiştir.

Güvenlik

  • Sırt deseninde çok sayıda blok ve lameller yer almaktadır, bu sayede karlı ve buzlu yollarda optimize edilmiş yol tutuşu ve mükemmel frenleme sağlar.
  • Soğuk havalarda, ıslak ya da karlı yollarda güvenle kullanım için tasarlanan Michelin Latitude Alpin LA2, düşük yuvarlanma direnci için Michelin Green X standartlarını karşılamaktadır. 
  • Asimetrik kılcal kanallardan oluşan 3D Stabiligrip Teknolojisi ve sert sırt bloğu takviyesi ile konforlu bir sürüş deneyimi için sağlamlık katmaktadır.
  • 255/55R20 110V XL Michelin Latitude Alpin La2 M+S tam silika bazlı kauçuk Helio Compound 3G’nin yeni nesil formülü sayesinde soğuk havalarda esnekliğini korumaya devam eder ve mükemmel kış performansı sağlar.
  • Karda ve buzda sağlam kavrama sağlar.

Konfor ve Tasarruf

  • 255 55 20 110V Michelin Latitude Alpin LA2 özel teknolojisi sayesinde yoldan aldığı titreşimi minimum seviyede direksiyona iletir ve sürüş konforunuzu arttırır. Özel deseni ve silika bileşeni ile düşük gürültü seviyesi sunmaktadır.
  • Birbirine kenetlenen kılcal kanallara sahip MaxTouch yapısı, ve olağanüstü sırt bloğu sertliği uzun kilometre ömrü sunar.
255/55R20 110V XL Michelin Latitude Alpin La2 M+S