Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
Yakıt Ekonomisi E Fren Mesafesi A Gürültü Seviyesi 72 dB N3 Tüm Özellikler

255/40R17 94Y Pirelli Pzero Rosso N3 2540500

Satıcı Puanı
Yeni Satıcı
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
1.04.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri
Osman A******
Yorumu : Hızlı kargo Teşekkürler
Puanı :
16.06.2021
|

Kategori

Oto Lastik

Mevsim

Yaz

Yakıt Ekonomisi

E

Fren Mesafesi

A

Gürültü Seviyesi

72

Taban Genişliği

255

Yanak Kesiti

40

Jant Çapı

17

Yük Endeksi

94

Hız Endeksi

Y

OEM Kod

N3

OEM Araç

Porsche

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

255/40R17

Desen

PZERO ROSSO

Yük/Hız Endeksi

94Y

Pirelli P Zero Rosso, modern spor otomobiller için ultra yüksek performans sağlamak amacıyla tasarlanan yaz lastiği. Hem kuru hem ıslak zeminde sağlam yol tutuşu ve direksiyon hakimiyeti sayesinde performans ve sürüş konforunda optimum denge sağlar. 

Spor aracın gücünü yola aktarmanın en iyi yöntemi 4 adet Pirelli P Zero Rosso yüksek performans yaz lastiği kullanmaktır. Rosso, İtalyancada kırmızı demektir ve lastik adını İtalyanların kırmızı sevgisinden almaktadır.

255/40R17 94Y Pirelli Pzero Rosso N3 Fiyatı ebata göre farklılıklar göstermektedir bunun yanı sıra aynı segmenetteki ürünlerle kıyaslandığında kalitesiyle ön plana çıkmaktadır. Performans ve kalitesiyle fiyatının karşılığını vermektedir. 

Pirelli, bu lastik üretiminde en prestijli ve konforlu performans lastiğini üretmek için özel tasarım teknikleri, farklı hammadeler ve teknolojik geliştirmeler kullanmıştır. Pirelli PZero Rosso, en prestijli otomobil üreticileri tarafından Orjinal ekipman onayı almıştır. Audi - Bentley - BMW - Lamborghini - Ferrari - Maserati - Mercedes - Porsche - Volkswagen - Volvo bunlardan bazılarıdır.

Güvenlik ve Avantaj

  • Pirelli P Zero Rosso 255 40 17 lastik, çevresinde zarif, geniş ve uzunlamasına oluklar olacak şekilde tasarladı. Bu oluklar sayesinde hızlı su tahliyesine bağlı olarak suda kızaklama engellenmektedir.
  • Hem asimetrik hem de yönlü sırt deseni sayesinde yüksek hızlarda seyahat ederken etkileyici bir kavrama ve çekiş olanağı sağlar. 
  • +7 derece ile  +45 derece arasındaki ortam sıcaklıklarında maksimum performans sağlar.
  • Pirelli 255/40R17 Pzero Rosso lastikleri, ıslak zeminde düşük sıcaklıklarda daha iyi kavrama ve kuru zeminde daha düşük yuvarlanma direnci sağlamak için silika ile güçlendirilmiş lastik sırtı bileşiği kullanır.
  • Doğrusal taban deseni ve uzun çevresel kanalları sayesinde ıslak zeminlerde güvenlik ve yüksek viraj hakimiyeti sağlar.
  • ALLIED SIGNAL tarafından  geliştirilen PenTec korduyla güçlendirilen lastik sırtı ve özel sırt karışımı sayesinde yola mükemmel tutunma sağlar.
  • A sınıfı fren etiketi ile kısa mesafede güvenli frenleme sağladığını kanıtlamaktadır.

Konfor ve Tasarım

  • Pirelli Pzero Rosso lastiklerinin çoğu kırmızı ‘P Zero ‘ ve ‘Rosso ‘ logolu ve seçilen boyutlar da siyah harflerle birlikte kabartmalı olarak tasarlanmıştır.
  • Düşük profilli lastikler için yumuşak bir sürüş keyfi sunarken, yüksek hızlarda düşük gürültü seviyesi ile konforlu seyahat etmenizi sağlar.
255/40R17 94Y Pirelli Pzero Rosso N3
E A
72
Osman A******
Yorum : Hızlı kargo Teşekkürler
Puan :
16.06.2021