Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim

245/40R18 4Pr 97V XL Hankook W320 Winter i*Cept Evo2 M+S 1017060

Satıcı Puanı
Yeni Satıcı
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
9.05.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri
s**** Ç*******
Yorumu : Lastikborsası çalışanları, verdiğim sipariş ile ilgili her adımda yardımcı oldular, çok teşekkürler...
Puanı :
05.01.2023
|

Kategori

Oto Lastik

Mevsim

Kış

Taban Genişliği

245

Yanak Kesiti

40

Jant Çapı

18

Yük Endeksi

97

Hız Endeksi

V

XL Ekstra Yük

XL

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

245/40R18

Desen

W320 WiNter I*cept evo2

Yük/Hız Endeksi

97V

Kat Sayısı

4PR

M + S

M+S

3PMSF

3PMSF

Hankook Winter i*cept evo2 W320 binek ve SUV araçlar için tasarlanmış, ultra yüksek performans kış lastiğidir. Kar, buz, don, şiddetli yağmur veya ıslak yapraklar kışın tehlikeli yol koşulları oluşturur, 245/40R18 4Pr 97V XL Hankook W320 Winter i*Cept Evo2 M+S bu zorlukları gelişmiş sırt bileşikleri ve optimize edilmiş tasarım fonksiyonları ile karşılar. Diğer şeylerin yanı sıra, lastiğin düşük sıcaklıklarda sertleşmesini önleyen yüksek oranda dağılabilir nano-silika bileşiği kullanılır. Bu karışım sayesinde lastik temas alanının daha fazla esnekliği sağlanır ve kışın ıslak yollarda daha iyi kavrama sağlar. 

245/40R18 4Pr 97V XL Hankook W320 Winter i*Cept Evo2 M+S lastik fiyatları kalite - performans değerlendirmesi göz önünde bulundurulduğunda uygun fiyatlı olarak değerlendirilebilir. Çünkü kış lastiği segmentinde çok iyi deneyimler sunmaktadır.

M+S etiketi ile kar ve çamur kullanımına uygun kış lastiği özelliğindedir.

Güvenlik ve Avantaj

  • Optimize edilmiş lastik profili sayesinde lastiğin temas alanı daha da genişletilmiştir. Bu özelliği ile karda ve yağmurda kavrama üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir ve daha iyi suda kızaklama performansı sağlar.
  • Yenilikçi çivisiz kış lastiği, buzlu yollarda güvenilir sürüş sağlar. 
  • Kaygan yol koşulları için özel olarak tasarlanan Winter I * cept, soğuk havalarda esnekliği koruyan silika bileşimi sayesinde kış sürüşü için akıllı bir seçimdir.
  • Kar lastiği özelliğine sahip ürün, buzlu ve karlı koşullarda güvenli yol tutuşu ve çekiş gücü sağlar. 
  • Islak ve kuru zeminde çok iyi ve aynı zamanda çok dayanıklıdır. Çekiş gücü ve yol tutuşuyla ön plana çıkmaktadır.
  • Eğimli ve geniş tahliye kanalları ıslak zemin performansını üst seviyelere çıkarır.
  • Hankook I * Cept Evo2 W320, kış hava koşullarında “ultra yüksek” performans sunmayı amaçlayan iddialı bir kış lastiğidir. Lastik, çekişi artırmak ve ıslak yollarda suda kızaklama olasılığını azaltmak için benzersiz asimetrik sırt deseni, 3D kılcal kanallar ve daha geniş yanal kanallar gibi birçok kış sürüş özelliği göz önünde bulundurularak üretilmiştir.
  • 245 40 18 Hankook Winter i’cept evo2 W320, çekişi artırmak ve ıslak yollarda suda kızaklama olasılığını azaltmak için benzersiz asimetrik sırt deseni, 3D kılcal kanallar ve daha geniş yanal kanallar gibi birçok kış sürüş özelliği göz önünde bulundurularak üretilmiştir.
  • Yatay ve zigzag kar kanalları sayesinde karlı zeminlerde iyi çekiş ve iyi frenleme sağlayan kar lastiğidir.
  • Sırt bileşimi, lastiğin donma sıcaklıklarında esnek kalması ve ıslak kaplamada daha iyi yol tutuşu sağlamak için ek silika kullanır. 
  • Lastiğin sırt deseni, yol yüzeyinde suyu uzaklaştırmak ve kar, sulu kar ve buzdaki tutuşu iyileştirmek için asimetrik yapı ile tasarlanmıştır.
  • Geniş omuz blokları, kuru yol yüzeylerinde ek tutuş sağlamak için desen tasarımı ile birleşmektedir.
  • Buz lastiği olarak iyi performans sunan lastik, virajlarda maksimum performans sağlamak için sırt deseninde buzlu zemin kılcal kanalları yer almaktadır.

Tasarruf ve Konfor

  • Kış koşullarında kullanıldığında 50.000 km.den fazla yol yapabilmektedir.
  •  Hankook Winter i’cept evo2 kış lastiklerine kıyasla son derece yumuşak ve sessiz bir sürüş deneyimi sunar.

ÖDÜLLER

IF 2016
REDDOT 2015
GOOD DESIGN 2015
245/40R18 4Pr 97V XL Hankook W320 Winter i*Cept Evo2 M+S
s**** Ç*******
Yorum : Lastikborsası çalışanları, verdiğim sipariş ile ilgili her adımda yardımcı oldular, çok teşekkürler. Siteden aldığım lastiğin tedarikçisi de söylediği standartlardaki ürünü çok hızlı bir şekilde 24 saat içinde ürünleri adresime ulaştırdı. Teşekkür.
Puan :
05.01.2023