Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim

225/45R17 91V Continental Premiumcontact 6 Ssr FR 0432115

Satıcı Puanı
Yeni Satıcı
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
22.03.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri

Kategori

SUV 4x4 Lastikleri

Mevsim

Yaz

Taban Genişliği

225

Yanak Kesiti

45

Jant Çapı

17

Yük Endeksi

91

Hız Endeksi

V

Run Flat / Patlasada Gidebilen

SSR

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

225/45R17

Desen

PremiumContact 6

Yük/Hız Endeksi

91V

Jant Koruma

FR

Continental Premium Contact 6

Alman teknolojisinin sunduğu en kaliteli ürünler arasında yer alan Continental Premium Contact 6 yaz lastiği, günümüzde güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamak isteyen pek çok sürücü tarafından tercih edilen bir model. Optimize edilmiş yol teması ile konforlu bir sürüş sunarken, ekstra güvenlik sağlayan Silika hamuru sayesinde ıslak zeminlerde maksimum frenleme performansı sağlayan model, aynı zamanda yol tutuşu optimize edilmiş özel desen dizaynı sayesinde de spor bir sürüş keyfi deneyimlemenizi mümkün kılıyor.

Eğer siz de kaliteli, sağlam ve yüksek performans sunan bir yaz lastiği satın almak istiyorsanız, Türkiye’nin lastik mağazası Lastik Borsası’nın online kataloğunda, çeşitli Continental Premium Contact 6 modellerini keşfedebilir, aracınıza ve bütçenize en uygun modelleri güvenilir satıcılardan en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Continental Premium Contact 6 Fiyatları

Continental Premium Contact 6 yaz lastiği fiyatları, modellerin teknik özelliklerine göre değişebilmektedir. Kullanıcıları sektördeki en güvenilir satıcılarla buluşturan, ve her zaman uygun fiyat garantisi veren Lastik Borsası’nın online mağazasında, siz de çeşitli satıcıların fiyat tekliflerini inceleyebilir, hem aracınıza hem de cüzdanınıza en uygun alternatifleri yalnızca birkaç tıkla kolayca keşfedebilirsiniz.

Sayfanın sol tarafındaki filtreleme fonksiyonundan faydalanarak, modelleri taban genişliği, jant çapı, hız endeksi, yanak kesiti, yük endeksi ve fiyat gibi belli başlı kriterlere göre filtreleyebilir, aracınız için ideal modeli zaman kaybetmeden bulabilirsiniz.

İlgilendiğiniz modeller hakkında ayrıntılı bilgi almak için ilgili ürün sayfalarını ziyaret edebilir, beğendiğiniz lastik modelini güvenli online alışveriş imkânıyla 7/24 sipariş verebilirsiniz.

Continental Hakkında

Lastik sektöründe adından sıkça söz ettiren markalar arasında yer alan Continental, ürettiği kaliteli, sağlam ve yüksek performans sunan lastik modelleri ile sürücülerin favori markaları arasında yer almaktadır. Motosikletten otomobile, iş makinasından 4X4’e pek çok farklı araç tipi için lastik üretimi yapan, 100 yıldan uzun süredir faaliyette olan firma, sektör liderlerinden bir tanesi olarak günümüzde lastik piyasasında oldukça önemli bir yere sahiptir.

225/45R17 91V Continental Premiumcontact 6 Ssr FR