Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim

195/55R16 91V XL Michelin Primacy 4 677982

Satıcı Puanı
Yeni Satıcı
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
31.03.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri

Kategori

Oto Lastik

Mevsim

Yaz

Taban Genişliği

195

Yanak Kesiti

55

Jant Çapı

16

Yük Endeksi

91

Hız Endeksi

V

XL Ekstra Yük

XL

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

195/55R16

Desen

PRIMACY 4

Yük/Hız Endeksi

91V

"Yeniyken de Güvenli, aşındığında da Güvenli" Sloganıyla piyasada yeni bir güvenlik aşamasına geçtiğini belirtiyor. 195 55 r16 91V MICHELIN PRIMACY 4 yazlık oto lastik Evergrip teknolojisi sayesinde gerek yeni hali ile gerekse aşındığında ıslak zeminde kusursuz frenleme özellikleri ile yüksek güvenlik sağlıyor. Güçlü yol tutuşu ve uzun ömürlü kullanma süresiyle sürücülerin beğenisini kazanıyor. Bu ürünün yakıt tasarrufu üzerindeki etkisi de göz ardı edilmemelidir.

Güvenlik:

  • Tüm hava koşullarında güçlü frenleme sistemi ile güvenli sürüş sunar.
  • Yeniyken ve aşındığında üstün fren performansı sağlayan yaz lastiğidir.
  • MICHELIN PRIMACY 4 lastikleri yeni tasarlanan sırt deseni sayesinde, su kanalları %22 daha fazla suyu tahliye ederek güvenliği en üst seviyeye çıkarır.
  • 195/55R16 91V XL Michelin Primacy 4 deneyiminizi iyileştirmek için yaratılmıştır. Lastiğinizin ne zaman değişime ihtiyaç duyduğunu anlamanızı sağlayan yenilikçi aşınma göstergesi özelliğine sahiptir.

**Yasal aşınma sınırına sahip bu lastiklerin 1.6 mm alt sınırı var. Bu değerden sonrası lastiğin aşınma değerini geçtiğini gösterir

Avataj:

  • Uzun ömürlüdür performansından ödün vermez
  • Yenilikçi aşınma göstergesi ile anlık takip etme şansı

Konfor:

  • MICHELIN PRIMACY 4 lastikleri düşük gürültü seviyesi ile yolculuk konforu sunar.
  • Uzun yollarda üstün kullanıma özellikleri ile en çok tercih edilen lastikler arasında ön sıralarda yer almaktadır.

Tasarruf:

  • Piyasadaki diğer rakiplerine göre 18 bin km daha uzun yol gitme imkanı sunar.

Önemli *** Lastiklerin günlük kullanımda maruz kaldığı koşulları daha iyi anlamak için, 2014 yazında Michelin benzersiz bir araştırma projesi başlattı - Road Usage Lab. Avrupa'da 3.000 sürücünün araçları, lastiklerin kullanımıyla ilgili verileri kaydetmek için özel ölçüm cihazlarıyla donatıldı. Bu değerli bulgular, gelecekteki lastik modellerinin geliştirilmesinde kullanılmakta ve bu da onları gerçek sürücülerin ihtiyaçlarına daha uygun hale getirmektedir.

195/55R16 91V XL Michelin Primacy 4