Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
Yakıt Ekonomisi A Fren Mesafesi C Gürültü Seviyesi 72 dB RFT Tüm Özellikler

195/55R16 91V XL Bridgestone T005 Driveguard RFT 619000

Satıcı Puanı
7.7
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
31.03.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri
Stok:
4
adet
Üretim Tarihi : 6/2021

Kategori

Oto Lastik

Yakıt Ekonomisi

A

Fren Mesafesi

C

Gürültü Seviyesi

72

Jant Çapı

16

Yük Endeksi

91

Hız Endeksi

V

Run Flat / Patlasada Gidebilen

RFT

XL Ekstra Yük

XL

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

195/55R16

Desen

T005 DRIVEGUARD

Yük/Hız Endeksi

91V

Lastik pazarında dünya devlerinden olan Bridgestone, Run Flat ve güçlendirilmiş yanak teknolojisiyle ürettiği 195/55R16 91V XL Bridgestone T005 Driveguard RFT ile binek araçlara yolda lastik zarar görse de 80 km gidebilmeye imkan sağlayan güvenli çözümler sunar. Bu lastik kış koşullarında kullanıma uygun değildir. Sınıfının en iyilerinden bir yaz lastiğidir.

15"-19" aralığında ölçüleri bulunmaktadır. Tüm özellikleriyle üst segment lastiklerle eş değer tutulabilir, ufak fiyat farkı patlasa da gidebilen lastik özelliği dolayısıyladır. Vereceği konfor fiyat farkını gözardı etmenize sebep olacaktır.

Run Flat (RFT- Patlasa da Gidebilen Yapı)

  • 80km. hızla 80km. yol sloganını uyguladıkları Run Flat teknolojisinde lastiğiniz patlasa dahi savrulma yaşamadan sürüş konforunuzu koruyarak yol katedebilirsiniz.
  • TPMS sistemine sahip araçların kullanımına uygundur. DriveGuard teknolojisi ve güçlendirilmiş özel yanaklar sayesinde patlayan lastikle emniyetli şekilde bir süre daha devam etmenize imkan sağlar.

Güvenlik

  • Nano Pro-Tech yani güçlendirilmiş kauçuk teknolojisinin kullanıldığı hamur bileşimi ile tüm zemin koşullarında sağlam yol tutuşu sergiler.
  • 195/55R16 91V XL Bridgestone T005 Driveguard RFT C sınıfı optimum fren mesafesiyle risk azaltmada mükemmeliyeti sağlar.
  • Bridgestone T005 DRIVEGUARD sürüş emniyetinizi ön planda tutacak şekilde tasarlanmıştır.

Avantaj

  • Bridgestone T005 lastik kasasında kullanılan suni ipek kord ve spiral yapıda işlenmiş naylon güçlendirici çelik kayış sayesinde mükemmel dayanıklılık ve lastiklerde uzun kilometre imkanı sağlar.
  • Isıya dayanıklı koruma katmanı, kendi sınıfındaki diğer lastiklere oranla daha fazladır. Bu sayede rft özelliğinde avantaj sağlamaktadır.

Konfor 

  • Şehir içi ve şehir dışında mükemmel sürüş deneyimi ve konfor sunar.
  • Patlasa da gidebilen yapısı sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Yolda lastik değiştirme zahmetinden kurtarır.

Tasarruf

  • Deseninde uygulanan patentli Cooling Fin Teknolojisi ile yüksek ısılarda bile konforlu sürüş ve uzun km ömrü sunar.
195/55R16 91V XL Bridgestone T005 Driveguard RFT
A C
72