Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
Yakıt Ekonomisi B Fren Mesafesi A Gürültü Seviyesi 68 dB Tüm Özellikler

185/65R15 88H Goodyear Efficientgrip Performance 528350

Satıcı Puanı
8.6
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
1.04.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri
Stok:
3
adet
Üretim Tarihi : 1/2019

Kategori

Oto Lastik

Mevsim

Yaz

Yakıt Ekonomisi

B

Fren Mesafesi

A

Gürültü Seviyesi

68

Taban Genişliği

185

Yanak Kesiti

65

Jant Çapı

15

Yük Endeksi

88

Hız Endeksi

H

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

185/65R15

Desen

EFFICIENTGRIP PERFORMANCE

Yük/Hız Endeksi

88H

185/65R15 88H Goodyear Efficientgrip Performance müthiş tasarımlı, geliştirilmiş kavrama özelliği, fren mesafesinde çok iyi, yakıt tüketiminde tasarrufuyla başarılı, sürücüler için konfor ve sessizlik sunan yaz lastiğidir. Fiyatları kendi segmentindeki lastikler değerlendirildiğinde orta düzey olarak değerlendirilebilir.

Lastik Otomobil ve SUV araçlar için tasarlanmıştır. 

Endüstrideki en iyi 4 lastik üreticisinden biri olarak kabul edilen Goodyear markası müthiş tasarımları, geniş ürün çeşitliliği ve dayanıklılık için üretilmiştir. Goodyear lastikleri, her tür sürücüye çözüm sağlamak ve değişen ihtiyaçlarına cevap vermek için çok sayıda lastik tasarlayıp üretmektedir. Markanın teknoloji yelpazesinde RUN on FLAT technology, DuPont Kevlar ilk sıraya koyabiliriz. Bu inovasyon değerindeki teknolojik buluşlar, lastiğin dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü artırır.

Güvenlik ve Tasarruf

  • Goodyear Efficientgrip Performance verimli yol tutuş performansı sağlamaktadır. AB yönetmelikleri kapsamında ıslak zeminde yol tutuşu için neredeyse tüm boyutlarda ‘A’ derece frenleme etiketi ile en yüksek derece ünvanına sahiptir.
  • Wear Control (kontrollü aşınma) Teknolojisi, lastiğin ömrü süresince ıslak yollarda sağlam tutunma ve düşük yuvarlanma direnci arasında optimum denge sağlar. Bu sadece yakıt ekonomisine yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kullanım ömrü boyunca lastiğin eşit şekilde aşındığı anlamına gelir.
  • Goodyear Efficientgrip Performance 185 65 15 Fuel Saving Teknolojisinde, lastiğin enerji kaybını azaltan yeni bir kauçuk baz bileşiği kullanılmıştır. Yuvarlanma direnci %18 azaltılarak, sizin için gözle görülür bir yakıt tasarrufu yani daha düşük sürüş maliyeti elde etmenizi sağlar.
  • Active Braking (frenleme) Teknolojisi, daha kısa fren mesafeleri için lastik ve yol yüzeyi arasındaki teması artırır. Goodyear tarafından yapılan dahili testlerde, ıslak zeminde %8, kuru zeminde %3’e kadar fren mesafelerini azalttığını kanıtlamıştır.
  • Sürekli çevresel bloklarla tasarlanan bu lastikler, mükemmel yol tutuşu ile birlikte araç kontrolünü maksimum seviyelere çıkarıyor.

TESTLER

ADAC
“Satisfactory 2,7”


ÖAMTC
“recommend”


ACE Lenkrad, Issue 4/2019
“Recommendable”


ARBÖ
“recommendable”


Gute Fahrt, Issue 3, 2018
“Very Good -, Place 1 of 9, TESTWINNER”

185/65R15 88H Goodyear Efficientgrip Performance
B A
68