Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim
4Mevsim Yakıt Ekonomisi E Fren Mesafesi B Gürültü Seviyesi 69 dB M+S 3PMSF Tüm Özellikler

175/65R15 84H Pirelli Cinturato A/S 2533000

Satıcı Puanı
Yeni Satıcı
Satıcı Puanı Nedir ?

Satıcının siparişleri onaylama, kargoya verme, ürünün doğruluğu ve gelen sipariş adetini onaylama oranına göre hesaplanır.

Satıcının puan detayını görüntüle
En Geç
31.03.2024 Tarihinde Kargo'da.
Kargo
BEDAVA
Satıcının
AVANTAJLI Ürünleri

Kategori

Oto Lastik

Mevsim

4Mevsim

Yakıt Ekonomisi

E

Fren Mesafesi

B

Gürültü Seviyesi

69

Taban Genişliği

175

Yanak Kesiti

65

Jant Çapı

15

Yük Endeksi

84

Hız Endeksi

H

Ürün Tipi

Lastik

Ebat

175/65R15

Desen

CINTURATO ALL SEASON

Yük/Hız Endeksi

84H

M + S

M+S

3PMSF

3PMSF

Pirelli Carrier 4 mevsim hafif ticari araçlar için özel üretilmiştir. Aynı desene ait diğer mevsim seçenekleri de mevcuttur. Kış lastiği yönetmeliğine uygun olması dolayısıyla sürücüler tarafından tercih edilmektedir.  Pirelli Carrier A/S kullanımında kış lastiği takmanız yasal zorunluluk değildir. Etiketinde yer alan M+S (çamur ve kar) ve 3PMSF (kış koşullarında kullanıma uygun) değerleri ile kış koşullarına kullanıma uygundur. Islak zemin tutuşu, üst seviye fren mesafe ile profesyonel hafif ticari araç kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Uzun yol kullanımlarında maksimum performans sağlar. Hem km. ömrü hem de sağladığı yakıt tasarrufu dolayısıyla kullanımlar için son derece uygundur.

175/65R15 84H Pirelli Cinturato A/S 4 mevsim lastik profesyoneller için hafif ticari sınıfında liderdir. Geliştirilen profil yapısı bir önceki nesile göre sağladığı performans ile pazar lideri seviyesine büyük ölçüde yerleşmiştir. Pirelli Carrier A/S lastik, en zorlu koşullarda bile hem güvenli hem de konforlu bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

175 65 15 Pirelli Carrier 4 mevsim (A/S) lastik fiyatları kendi segmentindeki lastiklere göre hem daha uygun fiyatlıdır hem de daha yüksek performanslıdır. Kalite fiyat performansı değerlendirildiğinde hafif ticari grubunda tercih edilmede açık ara öndedir.

Güvenlik

  • Hem ıslak ve hem kuru zeminde maksimum güvenliklidir.
  • Yeni 4 mevsim hamur bileşeni sayesinde uzun km kullanımına imkan tanır. her iklim koşulunda kullanıma uygun, güvenlik ve sürüş konforu sağlar.
  • 3D lamel teknolojisi sayesinde kuru zemin direksiyon hakimiyetinde başarılıdır ve B sınıfı kısa fren mesafesi ile maksimum güvenlik sağlar.

Tasarruf ve Konfor

  • Yeni taban profili ile yakıt tasarrufuna katkı sağlar.
  • 69 dB optimum gürültü seviyesi ile özellikle uzun yolda sürücülere konforlu sürüş alanı yaratır.
175/65R15 84H Pirelli Cinturato A/S
E B
69