Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim

Mevsim

Taban Genişliği

Yanak Kesiti

Jant Çapı

Yük Endeksi

Hız Endeksi

Run Flat / Patlasada Gidebilen

XL Ekstra Yük

OEM Kod

Kat Sayısı

M + S

3PMSF

Ses Yalıtımı

Patlak Yalıtımı

Yük/HızEndeksi

Pozisyon

Tube-Type

Jant Tipi

Ürün Tipi

Taban Genişliği

Yanak Kesiti

Jant Çapı

Ebat

Maksimum Hız KM/S

Fiyata Göre

Continental Lastik

1 2 3

Continental Lastik Fiyatları

Aracınız için doğru lastik seçiminde bulunmanız güvenli bir sürüş yapabilmeniz adına belirleyici bir faktördür. Aracınıza uygun ideal bir lastik seçimi, yol tutuş kalitesine etki edeceği gibi maksimum performans da sağlar. Seçeceğiniz kaliteli bir lastik, yolunuza güvenle devam etmenize ve yakıt tasarrufu yapmanıza yardımcı olur. Siz de Lastik Borsası’ndan aracı kullanım amacınıza uygun ve mevsim koşullarında size eşlik edebilecek bir lastik tercihi yapabilirsiniz.

Continental 1871 yılından beri piyasanın en önemli isimlerinden biridir. Marka, siz kullanıcılarına daima güvenli bir sürüş deneyimi yaşatmak için kendisini geliştirir ve üretimlerini ona göre gerçekleştirir. Siz de sayfamızı inceleyerek Continental lastik modellerine göz atabilir, uygun fiyat garantisi ile satın alabilirsiniz.

Continental Lastik Modelleri

Kurulduğu ilk günden bugüne yenilikçi vizyonu ve gelişmiş sürüş deneyimi ile Continental, lastikte tecrübe ve çeşitlilik barındırır. Lastik Borsası’nda yer alan Continental lastik, 4 mevsim lastik seçenekleri ile mevsim şartlarınıza uygun ürünler sunarak siz kullanıcıların beğenisini kazanmayı amaçlar. Böylece 4 mevsim boyunca sizi asla yarı yolda bırakmaz. Orijinal ekipman desteği ile aracınız için en iyi lastiği sunan Continental, aracınızdan en iyi performansı almanızı sağlar. İnsan ve yük taşımacılığını hem daha güvenli hem de daha verimli bir hale getirir. Otonom sürüşten e-mobiliteye kadar siz kullanıcılara birçok alanda daha gelişmiş sürüş deneyimi yaşatarak bir lastikten daha fazlasını sunar.

Aracınıza en uygun lastikleri Alman teknolojisinin mühendislik ürünleri ile kaliteden ödün vermeden önünüze seren Continental, önde gelen araç üreticilerinin ilk tercihidir. Avrupa’da hemen hemen her 3 araçtan biri Continental lastikleri ile üretilir. Continental lastik yorumlarında da kullanıcıların yüksek beğenisinin yer alması bu durumun göstergesidir. Sağladıklarıı güvenlik ve üstün kalite ile aracınıza uyumlu Continental lastikleri uygun fiyatlarla Lastik Borsası’nda kolaylıkla keşfedebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Continental Lastikleri

Önceliği daima güvenlik olan ve üretimlerini bu ilkeye göre gerçekleştiren Continental, birbirinden farklı lastik çeşitlerini beğeninize sunar. Siz de hem cebinizi yakmayan hem de maksimum düzeyde verim alabileceğiniz lastik modellerine sayfamızda yer alan Continental markası üzerinden ulaşabilirsiniz. Pek çok markanın lastik fiyatlarıyla Continental lastik fiyatlarını karşılaştırabilir, seçiminizi ona göre yapabilirsiniz.

Continental lastikleri, aracınızın performansını destekleyen ve yolculuğun keyifli geçmesini sağlayan yenilikçi birçok lastik modelini bütçe dostu fiyatlarla karşınıza çıkarır. Lastik Borsası da filtreleme özelliği sayesinde aracınızın özellikleri kapsamında sınıflandırma yapmanıza olanak tanır. Siz de online alışveriş kataloğumuzun zengin ürün çeşitliliği arasında lastik tercihinizi yapabilir, Lastik Borsası’nın tüm kredi kartlarına taksit imkanından yararlanarak satın alabilirsiniz. Alışveriş sırasında aklınıza takılan her türlü soru için müşteri hizmetleri ekibinden faydalanabilirsiniz.