Konum
Lütfen konumuzunu seçiniz.

Şu an kullandığınız adresi veya konumunuzu seçerek bölgenize özel aynı gün teslim edilebilecek ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

0
Sepetim

Mevsim

Taban Genişliği

Yanak Kesiti

Jant Çapı

Yük Endeksi

Hız Endeksi

XL Ekstra Yük

Kat Sayısı

M + S

Fiyata Göre

Imperial

1 2

Imperial Fiyatları

Lastik seçimini araç tipi, araç boyutu, günlük katedilen yol, aracı kullanma amacı gibi birçok değişkeni göz önünde bulundurarak yapmak oldukça önemlidir. Farklı araç tipleri için daha farklı teknik detayları da değerlendirmek gerekebilir. Kişisel araçlarınız için lastik seçerken lastiğin, yol güvenliğini ve araç performansını nasıl etkilediğini göz önünde bulundurmak da atlanılmaması gereken noktalardandır. Bunun yanı sıra bulunduğunuz iklim şartlarına uygunluk sağlayan bir lastik seçimiyle olası kaza risklerini minimize edebilir, lastiğinizin yol tutuş gücünü artırabilirsiniz.

Lastik Borsası aracılığıyla Imperial lastik nasıl seçilir, hangi şartlarda kullanılır ve nasıl güvenle satın alınır gibi sorulara yanıt bulabilir, bütçenize uygun şekilde sayfamızda yer alan  Imperial lastik fiyatları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Imperial Lastik Seçimi

Imperial lastik modelleri hem kuru hem de ıslak yollarda mükemmel performans gösterme amacıyla tasarlanmaktadır ve yönlü sırt desenleriyle sizlerin güvenliği için üretilmektedir. Imperial lastiklerde bulunan yönlü sırt desen, lastiklerin direksiyon hassasiyetine olumlu etkisiyle birlikte virajlarda maksimum kararlılık gösterir. Araç lastiğinizin yaşadığınız iklim şartlarına uyum göstermesine dikkat etmeniz lastiğinizin ömrünü uzattığı gibi sürüş güvenliğinizi de artırır. Ayrıca her araç üreticisinin araç lastikleri için önerdiği bazı ölçüler vardır. Siz de aracınızın lastik ebat ölçülerini baz alarak lastik seçimi yapmaya özen göstermelisiniz.

Lastik seçimi sırasında Lastik Borsası’nda yer alan tavsiye bölümünde Imperial lastik yorumlarını okuyarak farklı fikirlerden yararlanabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat aralıkları sunan Imperial lastikler, tasarruf ve kaliteyi sizler için bir araya getirmektedir. Siz de seçim aşamasında Imperial lastiklerin üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesini göz önünde bulundurarak bilinçli hareket edebilirsiniz. Online alışveriş kataloğumuzda mevsim şartlarına, modele ve teknik özelliklere göre değişen fiyat aralıklarından bütçenize uygun bir tercihte bulunabilirsiniz.

Farklı Hava Şartlarına Uygun Imperial Lastikleri

Güvenli ve keyifli yolculukların anahtarı, araç lastiğinde doğru bir seçim yapmaktır. Aracınız için lastik seçerken hava şartlarının getirdiği olumsuzluklara karşı araç performansınızı ve sürüş kalitenizi maksimum düzeyde tutan Imperial lastik modellerinin yaz, kış ve 4 mevsim alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

Siz de zorlu hava koşullarında güvenli bir sürüş deneyimi elde etmek ve yolculuk sırasında yarı yolda kalmamak için Imperial kışlık lastiklerden yana seçim yapabilirsiniz. Böylece buzlu, karlı veya ıslak yollarda hiçbir sıkıntı yaşamadan aracınızın kaymasını önleyebilir, yola tutuş gücünü artırabilirsiniz. Yaz mevsiminde hava sıcaklığının çok yüksek olduğu günlerde kışlık lastikler yol sıcaklığından olumsuz şekilde etkilenip lastik ömrünü kısaltabilir. Böyle bir olumsuzluk yaşamamanız için yaşadığınız bölgenin iklimine göre yaz lastiği veya 4 mevsim lastik tercih edebilirsiniz. Lastik Borsası’nda tüm kategoriler için farklı fiyat ve marka seçeneklerini inceleyebilir, aracınız için ideal lastiği bulabilirsiniz. Sayfamızın hızlı teslimat ve ücretsiz kargo ayrıcalığıyla siparişinizi verebilir, tüm kredi kartlarına taksit imkanıyla ödeme kolaylığı elde edebilirsiniz.